Om

Om os


Vores Café & Butik er familie drevet, og som familie kan vi godt lide når vi samles. For os er det vigtigt at vi hygger os med og om hinanden.


Derfor har vi fokuseret på, at der er en hyggelig og hjemmelig atmosfære i  caféen & butikken, for både personalet og kunden.


I vores café og butik vil du som kunde opleve at der er noget for alle sanserne. Vores vision er at, gøre det muligt for dig at, kunne nyde et afslappet og hyggelig samvær med familien og/eller vennerne. Derudover vil du også opleve en smagsoplevelse uden lige, samt en god service.


Hos os vil du kunne sidde og nyde din mad i caféen, eller gå en tur en i butikken, der er fyldt med lækre unikke fund. Der vil være stor fokus på bæredygtighed samt økologi, både i caféen og butikken.


Størstedelen af råvarene som er brugt i caféen er økologiske. Vi bestræber os på, at bruge emballage som kan nedbrydes naturligt og genbruges.


I butikken er et af vores mål, at finde unikt genbrugsinterior.  Nogle genstande har et så skønt udtryk, at vi ikke vil gøre noget, blot bevare dens udtryk, og andre vil vi restauere, så det får nyt liv.


Vi vil med dette gerne vise jer, at man ikke altid behøver købe helt nyt , men at man godt kan dekorere med unikke fund i sit hjem, som har været brugt tidligere.


Derudover forhandler vi også lækrer varer fra bl.a. Chic Antique,  Farm Mountain og Kastbergs Goumet-is